Bruidsmake-up en haarstyling

Bruidsmake-up en haarstyling Den Haag Rotterdam Amsterdam Utrecht Delft

Ben je verloofd? Gefeliciteerd!

Allereerst ben ik blij dat je mijn website hebt gevonden. Ik ben Adriana, gespecialiseerd in editorial, bruidsmake-up en haarstyling. Ik heb gestudeerd aan de School van Make-up and Grime. Daarnaast heb ik een kappersopleiding gevolgd en diverse jaren in salons gewerkt.

Graag help ik je erbij om het mooiste in jou naar boven te halen zodat je straalt net als op het moment dat je ja zei toen jullie verloofde. Of toen je het aanzoek deed natuurlijk. Ik bied mijn bruidsdiensten aan bij jou thuis. Je hoeft niet te reizen en je familie of vrienden kunnen de ervaring meemaken. Maar wil je liever bij mij langskomen, kan dat uiteraard ook.

Prijs
Bekijk mijn volledige prijslijst.

Contact
Ik kom zelf uit Den Haag en werk in heel Nederland en over de landsgrenzen. Heb je speciale wensen of een vraag? Zonder enige verplichting kan je me altijd even snel bellen of een bericht via whatsapp of Facebook messenger sturen.

0613759233
adriana@mysteriousmind.nl
Facebook Messenger
Whatsapp

 

NaomiAdriana is heel vakbekwaam, luistert goed naar je wensen, heeft oog voor detail en is een hele lieve meid.
Theperfectwedding.nl

Familie SmitZij werkt zeer relaxed en is flexibel in wat jij wilt, heel prettig.
Theperfectwedding.nl

StefanieAdriana levert fantastisch werk! Mijn haar en make-up zagen er geweldig uit. Adriana denkt met je mee, luistert naar je wensen, en staat open voor eigen inbreng.
Theperfectwedding.nl

Klik hier en bekijk meer over mij op Theperfectwedding.nl

 
messenger  whatsapp